Historijski događaj: U Sarajevu u pripremi prvi “Sajam sporta”, obavezno rezervišite svoje mjesto i budite dio prve velike manifestacije posvećene sportu u BiH

Nakon mnogo godina, na mjestu koje je obilježilo sport u Bosni i Hercegovini, u Centru Skenderija u Sarajevu pripremamo i poklanjamo svim ljubiteljima sporta i zdravog života, vrhunski sportsku manifestaciju”, navode organizatori “Sajma sporta” koji će se u glavnom gradu naše domovine održati od 8. do 11. septembra ove godine.

Pored izložbenog dijela, manifestacija će ponuditi obilje zabavnog sadržaja, mini sportska takmičenja, nagradne igre, brojne terene i poligone za aktivaciju, predavanja i radionice o aktuelnim temama u sportu i još mnogo drugih sadržaja.

“Naši gosti bit će vrhunski sportisti i sportski radnici iz zemlje i regiona, koji će učestvovati na sportskim radionicama, konferencijama, prezentacijama”, dodaju organizatori.

Pozvali su proizvođače i trgovce sportske opreme, zdrave hrane, ali i sportske klinike i izdavače, društva, klubove, sportiste da i oni budu dio “Sajma sporta”.

“Obavezno rezervišite svoje mjesto na sajmu i budite dio prve velike manifestacije posvećene sportu u Bosni i Hercegovini”, zaključuju iz organizacije.

Sve informacije o događaju možete dobiti na broj Centra Skenderije +387 33 201 203 ili direktno kod direktora Damira Petrinića na broju: +387 33 226 614.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.