HRT-ova voditeljica o drami koju je doživjela na autocesti: ‘Vozila sam se u automobilu i odjednom samo čula prasak’

HRT-ova voditeljica Jelena Glišić (35) nedavno je doživjela vrlo neugodnu situaciju na autocesti o kojoj je sada odlučila i javno progovoriti.

Naime, Jelena je bila za volanom automobila kada joj se u jednom trenutku u potpunosti razbilo vjetrobransko staklo.

U videu koji je snimila i objavila na društvenim mrežama otkrila je što joj se tačno dogodilo, ali i upozorila sve svoje pratitelje da budu mudri kada je u pitanju kasko osiguranje.

– Imala sam situaciju koja je bila dosta zanimljiva, uglavnom vozila sam se autoputom normalnom brzinom i samo odjednom ‘buuum’ i razbije mi se cijela šoferšajba, apsolutno cijela- započela je Jelena svoju priču koja je potom i pokazala fotografije razbijenog vjetrobranskog stakla na kojem je pronašla ostatke perja.

– Zaletjela mi se jedna velika ptica i razbila mi šoferšajbu, ali postoji caka, istekao mi je tada kasko, nekih mjesec dana nisam imala kasko.

Uvijek sam bila u žurbi i mislila da ću to uskoro obnoviti i da se ništa neće dogoditi kroz par dana. E, pa krivo, osigurajte se, tu je kasko za nas. Neka ovakve situacije prođu što bezbolnije – poručila je Jelena u videu.

– Ljudi dragi, ako ste ikako u mogućnosti osigurajte se na vrijeme, ne dopustite da se i vama dogodi ovakva situacija. Razmišljanje: “Ma dobro, neće biti ništa ovih mjesec dana dok ne obnovim Kasko”, u mom slučaju se pokazala poprilično pogrešnom – zaključila je voditeljica koja sada svojim iskustvom želi potaknuti druge da ne učine istu grešku – prenosi Večernji.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.