in , ,

Ima 23 godine, jedanaestoro djece, ali na tom broju ne želi stati, otkrila je i zašto!

Christina Ozturk (23) toliko voli porodični život sa suprugom biznismenom Galipom Ozturkom (56) da je par spreman potrošiti 1,5 miliona dolara na surogat-majčinstvo

Christina Ozturk (23) toliko voli porodični život sa suprugom biznismenom Galipom Ozturkom (56) da je par spreman potrošiti 1,5 miliona dolara na surogat-majčinstvo, prenosi The Sun.

Najstariju kćer Viku Christina je rodila sama prije šest godina. “Ostala djeca su genetski od supruga i mene, ali su ih nosile surogat majke”, govori mlada mama.

Najmlađe dijete para je 11-mjesečna Olivia. “Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali sigurno ne planiramo stati na 10”, rekla je milijunašica. “Nismo spremni razgovarati o konačnom broju.”

Par živi u obalnom gradu Batumi u Gruziji gdje je legalno koristiti surogat majke u trudnoći, od kojih svaka košta 8.000 eura – prenosi Index.

Christina, rođena u Moskvi, bila je samohrana mama kad je odmarala u primorskom gradu i upoznala sadašnjeg supruga Galipa, biznismena porijeklom iz Turske. Uskoro su počeli izlaziti, a ona se preselila u Batumi, gdje sad uživaju u obiteljskom životu.

Hrvati ljuti zbog strožijih pravila kupovine u BiH: Preko granice sada mogu prenijeti samo 300 kuna robe!

Sramna izjava portparola SNSD-a Radovana Kovačevića: “Sarajevu smeta što su Bošnjaci glasali za Grujičića”