Influenceri stigli u BiH: Udaje se Lejla Ramović!

Neki od najpopularnijih influencera iz BiH i Hrvatske stigli su u Mostar. Naime, Ilda Humić, Davor Gerbus, Amer Kadić te hrvatski influencer Marko Vuletić uživaju u čarima Mostara.

Razlog njihovog dolaska je svadba jedne od najpopularnijih bh. influncerica Lejle Ramović i njezina izabranika Dine Joldića koja će se održati u petak u jednoj od mostarskih vila.

Pripreme su uveliko počele čemu svjedoče i objave sestara Ramović, a samo nekoliko dana ranije Lejla je imala nezaboravnu djevojačku večer.

Već nekoliko mjeseci Lejla i njen zaručnik Dino Joldić, pripremaju se za njihov dan iz snova. Detalje priprema Lejla je dijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i YouTubeu, gdje je otkrila pojedinosti kao što je mjesto svadbe, prvi ples, muzika.

Lejla i Dino su se zaručili u septembru 2020. godine. Prosidba se dogodila na Čvrsnicu, odnosno u blizini Hajdučkih vrata.

Podsjetimo, sestre Ramović ‘žare i pale’ društvenim mrežama te važe za najtraženija lica bh. online neba. Javnost ih je upoznala nakon što je najmlađa sestra Džejla osvojila natjecanje ‘Zvezde granda’, a popularnost su sestre Ramović itekako iskoristile.

Detalje priprema Lejla je dijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i YouTubeu, gdje je otkrila pojedinosti kao što su mjesto svadbe te prvi ples. Lejla je pratiteljima otkrila i kako šije vjenčanicu te kako će im na svadbi zapjevati Amel Ćurić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.