in ,

Ivana Banfić se uhvatila motike: Nekada harala estradom, a sada kopa plastenike!

Ivana je jedno vrijeme provela u Indiji, a nakon povratka ispričala je da će živjeti u kućici od gline

Pjevačica Ivana Banfić devedesetih i početkom novog milenijuma je žarila i palila balkanskom scenom, a danas se potpuno povukla iz javnosti i gotovo da se ne pojavljuje u medijima.

Ona danas živi potpuno drugačije, po objavama na Instagramu djeluje da svakodnevno uživa u prirodi, a očigledno joj nije strano ni da se lati motike.

“Vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osjećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni “frenč”, bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato.

Ivana je jedno vrijeme provela u Indiji, a nakon povratka ispričala je da će živjeti u kućici od gline.

“Da mi je neko rekao prije 11 godina kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba vidjeti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – poručila je pratiocima na Instagramu.

Rusija odgovorila na američke sankcije, oglasio se Sergej Lavrov i potvrdio informaciju: Protjeruje se 10 diplomata…

Bublin, Keba i Snežana Đurišić napravili šou u šminkerinici televizije: “Velika pjevačka karijera je pred njim”