Jako teške javne optužbe Vojina Mijatovića: “Pokazna vježba Milorada Dodika kako se prođe kad se krade bez njega su posljedna hapšenja”

Posljednje Vijesti

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na svom Facebook profilu osvrnuo se na posljednja hapšenja u Banja Luci te pozvao na usvajanje Zakona o porijeklu imovine.

– Hapšenja u Banja Luci su pokazna vježba Milorada Dodika kako se prođe kad se krade bez njega. Stevandić počeo da solira i kazna odmah, nek se spreme Nešić, Selak, Radović, na kraju pa i napravio je milionere od njih. Naravno sve plaća narod pod zastavom Srpske i to na ćirilici!! Javna je tajna ko i koliko krade u svakom dijelu javnog sektora i to traje decenijama, ni ova imena uhapšenih nisu nikakvo iznenađenje.

Zato je neophodan Zakon o porijeklu imovine, svi ovi ljudi nisu za kafe imali prije dolaska na pozicije unutar režima. Zakon će biti donijet jednog dana i prijavit ću se sam da prvi budem tretiran zakonom jer se račun narodu mora položiti, a ja nemam šta kriti za razliku od mnogih – napisao je Mijatović.

Podsjetimo, Odlukom Okružnog suda u Banjaluci, Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS, provešće u pritvoru mjesec dana.

Zeljković je uhapšen 16. 09., u akciji MUP-a RS.

Leave your vote