Jako žestoka poruka Vojina Mijatovića, bez dlake na jeziku je poručio: “Kineska kopija Milorada Dodika i njegove sekte je poražena od istog”

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Vojin Mijatović komentarisao je izbore i pobjedu SNSD-a na izborima za Vijeće mjesnih zajednica u Banja Luci.

– U Banja Luci ništa novo, velike “patriote” pobijedili male “patriote” – kaže Mijatović, te ističe:

– Vlast i vlast u pokušaju pretvorile su u Banjoj Luci izbore za mjesne zajednice u politički cirkus bez presedana, na koridu. Bilo je to takmičenje u srbovanju i obećanjima koja su išla do milijarde KM istog novca građana Banja Luke kojeg davno nema. Kineska kopija Milorada Dodika i njegove sekte je poražena od istog, brutalno bez prava na popravni.

Nisu pomogli ni Draža Mihajlović, ni Tanja Savić, ni plivanje za časni krst u hladnom Vrbasu, ni baloni, ni kišobrani, ni dobre fotke ni odlična amaterska gluma, ni hapšenje u Crnoj Gori, ni saborci iz pokreta i pokretića.

Dvije su stvari jasne 2020. godine nisu građani glasali za Draška Stanivukovića već protiv Milorada Dodika, kao i da će ovi što uništavaju svakog ko poželi promjenu stanja, vječno gubiti od Dodika i njegovog režima.

Mijatović navodi da su ponovljeni izbori u Doboju, vanredni izbori za gradonačelnika u Prijedoru, izbori za mjesne zajednice u Banjoj Luci jasan pokazatelj da je infrastruktura SNSD-a još uvijek prejaka i da se Dodik i njegov režim mogu pobijediti samo okupljanjem svih ljudi bez frustracija i kompleksa, a da niko nikad neće pobijediti Dodika na terenu srpstva i nacionalizma.

– Dodik ima svoj put žestoko utaban na stazi najcrnjeg nacionalizma, Dodik se može pobijediti kada se pojavi čovjek ili stranka koji mogu okupiti oko sebe široki pokret koji znači stvarnu alternativu, kineske kopije neće proći. Do tada sam još sigurniji da Pokret za državu jeste jedina istinska i prava alternativa.

Ovoj umišljenoj opoziciji jedna poruka, vremena ima još malo, može se napraviti široki front, naša ruka saradnje je pružena, ali morate odustati od Draže Mihajlovića i ličnih kompleksa, imamo jednog Dodika ne treba nam novi – poručio je Mijatović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.