Jasmin Imamović se oglasio nakon sastanka sa Draškom Stanivukovićem: “On i svi građani Banja Luke su uvijek dobrodošli u Tuzlu”

Jasmin Imamović se oglasio nakon sastanka sa Draškom Stanivukovićem.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke danas je stigao u posjetu Tuzli, gdje je dočekan srčano, a gradonačelnik ovog grada soli Jasmin Imamović je kazao da su i on i građani Banjaluke uvijek dobrodošli.

Imamović je naglasio da je veoma bitno da političari javnosti šalju poruke zajedništva te da ne potenciraju loše stvari.

“Mi političari trebamo davati poruke o onome što nas veže nego razdvaja to je veoma važno jer je zapravo to BiH. Sarajevo, Banjaluka, Mostar i Tuzla su važni gradovi i bitno je da sarađujemo jer je mnogo više razloga za to. Važno je da imamo isti interes i da zadovoljimo želje naših građana”, naglasio je Imamović.

Dodao je da je sa Stanivukovićem upravo razgovarao o jačanju saradnje.

“Trebamo potencirati ono što nas veže ne što nas razdvaja. Još jednom gradonačelniku želim dobrodoščicu u Tuzlu i dobrodošli su svi građani Banjaluke u ovaj grad pogotovo ljeti. Na Panonici su građani iz Srbije, volio bih i pozivam građane Banjaluke da ljetuju u Tuzli”, poručio je Imamović.

Stanivuković jača saradnju s gradonačelnicima
Podsjetimo da je prije nedavno gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić posjetila Banjaluku gdje je također sa Stanivukovićem dogovorila bolju saradnju ova dva grada.

Stanivuković je nakon toga nastavio niz te odlučio posjetiti i Tuzlu gdje se susreo sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.