Jelena Karleuša se zbog objave našla na ozbiljnom udaru javnosti u Srbiji

Pjevačica Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu objavom koja se jučer našla na njenom profilu, a tiče se projekta Rio Tinto.

Njeno mišljenje nije naišlo na odobravanje mnogih Srba, zbog čega su je i nazvali “Vučićevim botom”.

No, kako ljudi komentarišu – Karleuša objavu o jadaritu i „bot tekst“ nije napisala sama, već joj je isti sročio neko iz kompanije „Rio Tinto“.

Naime, u Karleušinoj objavi detaljno je opisano šta je to Jadarit, a njena objava nakon što ju je ona obrisala sa svog profila objavljena je na Instagram stranici Ekostraža.

Sve to izazvalo je buru reakcija, a građani tvrde da joj je tekst napisao neko iz kompanije koja prijeti da uništi kompletnu dolinu Jadra.

„Prvi dio je potpuno identičan tekstu koji piše u Prirodnjačkom centru Svilajnac, iznad eksponata jadarita, ‘poklon Rio Tinta’. Tako da je jasno ko joj je sročio“, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

„Velika žena vegan, koja se bori za prirodu, životinje“, komentarišu ljudi.

Podsjetimo, iako je pre samo par sedmica tvrdila da „ne pripada nijednoj političkoj strani“ i da njena odluka da učestvuje u novogodišnjem programu u organizaciji zamjenika gradonačelnika Beograda nema političku pozadinu, tviteraši uveliko debatuju da li njena posljednja objava na Instagramu ukazuje na nešto drugo.

Pjevačica je na pomenutoj društvenoj mreži objavila tri fotografije na kojima „debatuje“ o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju projekat Rio Tinto.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.