Jelena Obućina prvi put zaćutala

Voditeljka Jelena Obućina večerašnju emisiju “Pregled dana” Newsmedia Adria počela je neuobičajeno – ćutanjem i time poslala jednu fenomenalnu poruku.

Naime, nakon “Dobro veče”, Obućina je zaćutala i ta neprijatna tišina trajala je 15 – tak sekundi. Zatim nas je podsjetila na sve one događaje, nepravde, laži i obmane na koje smo kao građani oćutali, ne podignuvši glas. Među najnovijim je slučaj mlade glumice Milene Radulović koja je hrabro istupila i u svojoj ispovijesti objelodanila da joj je pedagog i profesor glume Miroslav Mika Aleksić zlostavljao kada je imala samo 17 godina.

“Neprijatno je, ali mi smo navikli da ćutimo, kad nam kasne plate, kad nosimo pelene zbog 300 eura, kad fotografišemo glasačke listiće, kad su piloti proglašeni za alkoholičare, kad nemamo vodu za piće, kad nam truju reke, kad nema mjesta u bolnicama, kad nas biju na protestima, kad drugi viču ocu poginulog radnika, kad Jutki aplaudiraju, kad kompletni idioti sruše dio grada, kad je tetka poslala pare iz Kanade, kada su bakljade na krovovima dok smo zaključani, kad je Obradović satanizovan, kad je Jovanjica procvjetala, kad nestane snimak sa naplatne rampe i iz Kosovske Mitrovice, kad nas lažu o koroni, kad nas svađaju sa komšijama. Mi ćutimo kada ne bismo smjeli. I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su ćutale? Nemate pravo, nego ih podržite da progovore kad god da su spremne”, rekla je genijalna Jelena Obućina u uvodu najnovije emisije “Pregled dana” na NewsmaxAdria!.

 

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.