Jelena Trivić i Nenad Nešić u žestokom konfliktu, pljušte teške optužbe!

Vijest da je Željko Dubrovac napustio DNS i pristupio Narodnom frontu Jelene Trivić izazvala je oštre reakcije na području Republike Srpske.

Naime, nakon što je Dubravac napustio DNS najavljeno je protestno okupljanje članova ove partije ispred njegove kuće 22. aprila. O svemu se na svom zvaničnom Facebook profilu oglasila Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

Ona je uputila javni poziv MUP-u Republike Srpske da spriječi Nenada Nešića u suludim namjerama.

“Ako policija kojoj je prijavljena namjera okupljanja pristalica Nenada Nešića pred kućom Željka Dubravca, zakazana na društvenim mrežama za 22. 04. u 15:00 sati, ne ponudi jasne bezbjednosne garancije i spriječi planirano okupljanje, onda nama u Narodnom frontu ne predstoji ništa drugo nego da branimo iskonsku slobodu i pravo svakoga čovjeka na politički stav i opredjeljenje, te da se okupimo na cijelodnevnmo druženju kod našeg saborca, kolege i prijatelja braneći tu slobodu”, navela je Trivić.

Potom je dodala:

“Policija je po zakonu dužna da spriječi javno okupljanje na privatnom posjedu. Ukoliko to ne učine, primorani smo da se samoorganizujemo i zaštitimo njega i njegovu porodicu i od najmanje neprijatnosti”, zaključuje Trivić na Facebook profilu.

Nenad Nešić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i predsjednik DNS-a odgovorio je Jeleni Trivić, predsjednici Narodnog fronta koja je danas ranije pozvala MUP Republike Srpske da spriječi Nešića u “suludim namjerama” misleći pritom na protestno okupljanje članova DNS-a 22. aprila ispred kuće Željka Dubravca koji je napustio ovu stranku i prešao u novoosnovanu partiju kod Trivić.

“Ako policija kojoj je prijavljena namjera okupljanja pristalica Nenada Nešića pred kućom Željka Dubravca, zakazana na društvenim mrežama za 22. 04. u 15:00 sati, ne ponudi jasne bezbjednosne garancije i spriječi planirano okupljanje, onda nama u Narodnom frontu ne predstoji ništa drugo nego da branimo iskonsku slobodu i pravo svakoga čovjeka na politički stav i opredjeljenje, te da se okupimo na cijelodnevnmo druženju kod našeg saborca, kolege i prijatelja braneći tu slobodu”, navela je, između ostalog Trivić danas ranije.

Poprilično oštro joj je nakon toga Nešić odgovorio na Facebooku te iznio niz teških optužbi na njen račun.

“Lažljivica i kradljivica mandata. Trivić je ružno počela sa strankom i pokazala da nije nikakav novi početak. Radi se o običnoj kradljivici mandata, poslaničkih i odborničkih.

Kako je sada taj Dubravac za nju prihvatljiv, a nije bio kada je glasao za sve odluke DNS, kao što je bila odluka o samostalnom nastupu na izborima?”, upitao je Nešić.

Zatim je podsjetio da je Dubravac glasao za to da Radislav Jovičić bude kandidat DNS-a za predsjednika RS, a za kojeg je Trivić, kako kaže, govorila da je Trojanski konj.

“Ona je obični makijavelista, spremna da gazi preko mrtvih da bi došla do cilja, otimajući sve što joj dođe pod ruku, koristeći nemilice sredstva. Obična lažljivica, kradljivica mandata, manipulator finansijskim sredstvima koja dolaze izvan Republike Srpske i vrijeme je da narodu položi račune”, naveo je.

Na kraju jeporučio da je Trivić organizovala proteste da bi spriječila krađu na izborima, a da danas želi DNS-u zabraniti proteste zbog, kako tvrdi, očigledne političke krađe.

“Ona nije imala nikakve konkretne dokaze da je bila pokradena, a mi imamo otvorenu krađu od strane Jelene Trivić”, zaključio je Nešić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.