Jelena Trivić žestoko odgovorila Željki Cvijanović: “Još uvijek nije uspjela da završava rečenice, ponegdje stavi zapetu, sastavi smislenu izjavu”

– Budući da je ušla u lične kvalifikacije i uvrede na račun Mirka Šarovića, što nikako ne priliči predsjedniku Republike Srpske, Željki Cvijanović treba poručiti da bi po nju bilo bolje da ponekad malo promisli i nauči da artikuliše ono što govori.

Imala je godine u javnom životu, a još uvijek nije uspjela da završava rečenice, ponegdje stavi zapetu, sastavi smislenu izjavu.

I onda se sa nizom “bisera” koje je imala u svom političkom životu, našla da komentariše artikulaciju tuđih stavova, pri tom zaboravljajući da ona uopšte nema vlastite stavove – rekla je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Trivićeva kaže da je apsurdno to što Cvijanovićeva komentariše bilo čiji politički uspjeh, a pogotovo političke uspjehe Mirka Šarovića.

– Jedini uspjeh gospođe Cvijanović je taj što je bespogovornom lojalnošću i poslušnošću uspjela da je Milorad Dodik godinama vuče za sobom.

Iz tog razloga i gospodin Šarović i ja priželjkujemo upravo Dodika za protivkandidata. Željka Cvijanović nam je potpuno nezanimljiva, jer ćemo je s lakoćom savladati ukoliko ona bude jedan od kandidata režima – navela je Trivićeva.

Željka Cvijanović izjavom odmah izazvala reakciju, obrušila se: “Sad vodi akciju “bitka za Šarovića” mada ni sam ne vjeruje u njen uspjeh”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.