in , ,

Kakav je ovo lik, pa to je zaista nevjerovatno: Pogledajte kako je Draško Stanivuković došao u policiju!

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, stigao je na saslušanje u policijsku stanicu na biciklu

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, stigao je na saslušanje u policijsku stanicu na biciklu. Pozvan je u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Riječ je o protestima ugostitelja i drugih nezadovoljnih radnika koji su održani nedavno u Banja Luci. Stanivuković se tada obratio prisutnima ispred zgrade Gradske uprave.

Stanivuković je ranije kazao kako je ovo “dodatni pritisak MUP-a RS na njega te upitao zbog čega niko prije njega nije pozvan na saslušanje”.

Iz njegove stranke, PDP-a, kazali su kako je ovaj poziv “potvrda nemoći SNSD-a”.

“Najava da će Draško Stanivuković biti saslušan u policiji, zbog, navodno, kršenja epidemioloških mjera samo je potvrda nemoći stranke Milorada Dodika da se demokratskim, argumentovanim, sredstvima bori u političkoj areni, a ne koristeći svoju udarnu pesnicu, MUP, koji bi trebalo da ima iste aršine prema svim građanima”, kazali su ranije iz PDP-a.

Stanivukovića je u policijsku stanicu “ispratila” nekolicina građana i kolega.

Mijatović bacio rukavicu u lice svima: Šta je problem da Šarović, Borenović i Nešić kažu: “Da, Bosna i Hercegovina je moja država”

Draško “trn u oku” Stanivuković “ljut kao ris” nakon saslušanja u policiji: “MUP je u rukama jedne stranke, ovo je politički obračun!”