in , ,

Kako je ovo uopšte moguće? Nesvakidašnje scene u Sarajevu, pogledajte šta je napravio nes(p)retni kamiondžija!

Mnogi građani Sarajeva su začuđeni, MUP KS nema informacija o slučaju…

Mnogi građani Sarajeva su začuđeni. Otkud kamion uopšte u ovoj ulici koja je jedva pristupačna i jednosmjerno za obične automobile?

Teretno vozilo zaglavilo se večeras u ulici Goruša u centru Sarajeva. Fotografije pokazuju da su kamionu problem napravili nepropisno parkirani automobili.

Nesvakidašnje scene, koje su u vidu fotografija objavljene na društvenoj mreži Facebook, pokazuju da su kamionu problem napravili i nepropisno parkirani automobili.

Inače, nepropisno parkirana vozila veliki su problem u bh. prijestonici, zbog čega su se i ranije događale ovakve i slične situacije.

U ovoj ulici nalazi se i ulaz na jedno krilo Opće bolnice prim. dr. Abdulah Nakaš u Sarajevu.

Inače, u operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo ovaj slučaj još nije prijavljen.

Više vijesti čitajte na ovom LINKU:

Informacije BIHAMK-a

. Na pojedinim dionicama vidljivost je smanjena zbog magle. Saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu, a upozoravamo na učestale odrone. Zbog pada temperature u noćnim satima, poledica se može očekivati na dionicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima. Savjetujemo oprezniju vožnju i napominjemo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno.

Saobraćaj je zbog radova obustavljen u tunelu Jasen (Prozor-Jablanica). Putnička i manja teretna vozila saobraćaju obilaznicom oko tunela, dok se teretna vozila preko 7,5 tona (sa izuzetkom autobusa) usmjeravaju na alternativne pravce: Mostar-Široki Brijeg-Posušje-Tomislavgrad-Kupres-Bugojno i Mostar-Sarajevo-Busovača-Novi Travnik-Bugojno.

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice izvode se na magistralnom putu Klašnice-Laktaši zbog čega se saobraćaj putničkih vozila i autobusa preusmjerava obilaznicom kroz Laktaše, dok se teretni saobraćaj preusmjerava na auto put.

Usporeno, zbog radova, saobraća se i na putnim pravcima: Vitez-Travnik, Živinice-Banovići, Drvar-Bosansko Grahovo, Rogatica-Ustiprača, Gromiljak-Blažuj i Šuica-Tomislavgrad.

Zadržavanja na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta.

Veliko nevrijeme pogodilo Neum!

Cijeli Balkan zgranut: Ovo je bahati vozač audija koji je usmrtio dječaka i oca troje djece