Kakva priča pjevačice Nede Ukraden: Ostavila vjerenika pre oltarom, demolirao hotel zbog nje…

Posljednje Ženska posla

Pjevačica Neda Ukraden ima karijeru dugu nekoliko decenija, njene pjesme su veliki hitovi, ali i njen privatan život je i te kako interesantan.

Kako je pjevačica sada otkrila, ona je čak pobjegla sa vlastitog vjenčanja.

– Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac je bio našeg porijekla, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem sa njim pred oltar. Jednostavno, promijenila sam plan – kaže Neda i dodaje da je ubrzo shvatila da nije pogriješila:

– Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice.

Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel “Hilton” u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kad riješi da se uda. Ja sam prije toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno – ispričala je Neda, prenosi express.ba.

Podsjetimo, ona je 15 godina bila u braku sa rediteljem Milan Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

– Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćerku Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovo pred oltar, iako su me mnogi prosili.

Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da budem sa nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu – iskrena je bila pjevačica.

Leave your vote