Ko je “čist” neka dokaže: Nebojša Vukanović se testirao na sve droge pa pozvao i Milorada Dodika da uradi isto

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović odlučio se testirati na sve vrste droga u ovlaštenoj laboratoriji, a nakon što je objavio rezultate nalaza pozvao je i lidera SNSD-a da uradi isto.

“Stigla je analiza i nalaz koji sam radio u Laboratoriji Akvalab u Trebinju na prisustvo narkotika u organizmu, a koji je pokazao da sam negativan na sve narkotike, od marihuane, amfetamina, kokaina, heroina, spida, ekstazija… Kako sam najavio, da bi mogao tražiti od drugih prvo sam testirao sebe, a nalaz se radi i analizira prisustvo neke od 10 vrsta narkotika koji se najčešće koriste, i na sve sam negativan”, rekao je Vukanović.

Kaže da je uzorak dao lično u laboratoriji te da svako ko sumnja u rezultate, spreman je ponoviti analizu bilo gdje u svijetu.

“Nikada, apsolutno nikada, ni kao tinejdžer i student, nisam smotao niti probao niti jedan džoint trave-marihuane, a da ne govorim o ostalim drogama”, dodao je.

Vukanović se za ovaj potez odlučio nakon što je gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović zbog devijantnog ponašanja podnio ostavku nakon što su procurile fotografije na kojima pije tablete, povraća tvrdeći da je u njega ušla “viša sila”. Zatim je saradnik Milorada Dodika i zamjenik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske Marko Šukalo uhapšen zbog kokaina i ekstazija.

“Pokazalo se tačnim pisanje i nagađanje da mnogi u Vladi RS-a i na čelu države koriste kokain i druge narkotike i da je to uzrok ispada, problema, nekontrolisanog devijantnog ponašanja. Očekujem da svi ministri, pomoćnici, savjetnici u vladi, poslanici, načelnici opština i direktori javnih preduzeća, kao i članovi kabinetu predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, počevši od njih dvoje, izvrše testiranje na narkotike i javno objave rezultate. Ko bude pozitivan na prisustvo bilo kog narkotika mora da podnese ostavku i povuče se sa svih funkcija”, naveo je Vukanović u pozivu.

Kaže da onaj ko odbije da se testira i javno objavi rezultate smatrat će da je latentni narkoman, jer ne vidi nijedan drugi razlog za nekog ko je “čist” i nikada ne uživa u drogama zbog čega bi odbio testiranje.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.