Ko je policajac iz Srbije koji je bacio djevojku na protestima i kidisao na građane

Policajac koji se pojavio na nekoliko snimaka sa protesta u Srbiji, a na kojim se vidi kako se obračunava sa građanima, zove se Aleksandar Krstić i zaposlen je kao komandir u PU Savski venac.

Krstić je jučer snimljen kako napada jednog demonstranta, nakon što mu je on prethodno postavio pitanje da li će oni (policajci prim. aut.) gurati goloruki narod.

Krstića je do te mjere to pitanje iznerviralo da je odmah fizički nasrnuo na demonstranta.

Kasnije se pojavio i drugi snimak. Naime, na putu kod Sava centra, koji je bio blokiran tokom protesta, Krstić je jednu djevojku fizički odvukao sa puta i bacio preko bankine.

Podsjetimo, širom Srbije jučer i danas organizovana je blokada ključnih saobraćajnica u znak protesta protiv donošenja zakona o eksproprijaciji zemljišta i zakona o referendumu, koji su, prema mišljenju stručne javnosti, „skrojeni“ u korist kompanije Rio Tinto, koja planira eksploataciju litijuma u zapadnoj Srbiji.

Na mnogim mjestima zabeleženi su incidenti, poput onog u Šapcu, gdje je pripadnik vladajuće Srpske napredne strnake bagerom pokušao da prođe kroz okupljeni narod.

Leave your vote

-4 points
Upvote Downvote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

-4 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.