Komičar ismijao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića: Za sve vas koji ste došli iz Republike Srpske i iz Banja Luke, spremio sam fantastičan program

Instagram i Facebook stranica “Dnevna doza predsednika” svakodnevno objavljuje satirične snimke i imitacije srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, a kako je danas najavljen i veliki skup koji organizuje objavljeno je i nekoliko videa u tom duhu.

Video nazvan “Spontani jednodnevni izlet 26. maja” prikazuje komičara Dalibora Golubovića koji glumi Vučića te stariju gospođu kojoj se zahvaljuje jer je došla u Beograd na skup.

“Znate da je sutra taj veliki jednodnevni izlet koji ja spremam i za sve vas koji ste došli iz Republike Srpske i iz Banja Luke.

Spremio sam fantastičan program pored dnevnica koje vas čekaju, a za vas sam spremio duplu dnevnicu – umjesto 1.500 vi ćete dobiti čak 3.000 dinara. Dobit ćete i malu mapu Beograda da se ne izgubite”.

Kazao joj je da se nada da će opet doći te da su lijepo putovali autobusom koji je “lično pripremio” te da će imati sve što im bude trebalo.

“Gospođa je dobila 3.000 jer sam kamermanu uzeo njegovu dnevnicu jer se vide patike u videu. Izvinjavam se na neprikladnom oblačenju”, navedeno je ispod videa.

Još jedan komentar ispod videa “predsjednika” glasio je: “Mnogi su zamjerili zašto gospođa nije dobila sendvič. Dobila je 3000 da kupi sama šta hoće da jede”.

Jedan od snimaka se dotaknuo i kultnog sendviča, a u kojem Vučić traži pomoć za pripremu 150 do 200 hiljada sendviča.

“Eto napravili bi jedan polunamješten tender pa ako bi mogao da mi pomogneš da ispoštujemo sve te ljude koji dođu”, kazao je na snimku.

Dok u skeču Marko kojeg moli za sendviče ističe da je nemoguće tako brzo pripremiti tu količinu, Vučić odgovara: “Bože Marko, pa ti znaš da meni nije teško da ti pomognem.

Ako treba evo zajedno ćemo praviti, dva dana evo neću spavati, 48 sati, da bih ti pomogao da napravimo”.

Nakon što Marko pristaje da ipak pravi sendviče, Vučić nadgleda pripremu sendviča i govori mu da “siječe deblje jer su građani sami platili”.

“Baš onako kao što sam zamislio, fantastična integralna kifla i posebni prilozi. Ti si mu dao sve što jedan sendvič može da ponudi, a ja ću mu dati dušu”, zaključuje predsjednik.

Komičar Dalibor Golubović iz Beograda stekao je popularnost na društvenim mrežama upravo nakon što je snimio nekoliko videa u kojima imitira predsjednika Srbije.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.