in , ,

Kompanija iz BiH izazvala pravu pomamu na Facebooku: Odlučili su pokloniti automobil porodici koja je u potrebi!

Kompanija “Ado Auto” iz Brčkog izazvala je pravu pomamu na društvenim mrežama nakon što su objavili da poklanjaju “Golfa dvojku” porodici kojoj je automobil potreban

Kompanija “Ado Auto” iz Brčkog izazvala je pravu pomamu na društvenim mrežama nakon što su objavili da poklanjaju “Golfa dvojku” porodici kojoj je automobil potreban.

Inače, ta firma se bavi uvozom i prodajom polovnih automobila iz Evropske unije, a iza njih je dugogodišnje iskustvo sa uvozom.

Na ideju da poklone automobil došli su kada su Golf 2 dobili u zamjeni za novije vozilo.

“Tada smo odlučili da ga poklonimo porodici kojoj je vozilo prijeko potrebno za obaviti osnovne potrebe. Makar da mogu otići do bolnice i slično”, priča nam dvadesetšestogodišnji Adnan Osmanović vlasnik kompanije “Ado Auto” iz Brčkog

Kako ćete odabrati kome pokloniti automobil?

“Pa vjerujem da u današnjem vremenu velike kreize itekako imamo kome pokloniti automobil. Golfa ćemo pokloniti onoj porodici za koju se lično uvjerimo da im je automobil potreban”, ističe Osmanović.

Kako kaže Osmanović, njihovi kupci su oduševljeni zbog njihovog humanitarnog gesta.

Za kraj kratkog razgovora za bhdijaspora.net, Osmanović je uputio kratku poruku svim Bosancima i Hercegovcima koji žive u dijaspori.

“Poručio bi im da ako su u mogućnosti pomognu našim ljudima koji u BiH ne mogu zaraditi za osnovne životne potrebe”, kazao je Osmanović za bhdijaspora.net.

Zanimljiva čestitka iz Turske za novu gradonačelnicu Sarajeva

Bruka i sramota u Parlamentu BiH: Da li znate pravu istinu? Pogledajte kako se blokira nabavka vakcina u BiH!