Kontroverzna situacija na televiziji u Srbiji: Pjevač Partibrejkersa Cane napustio emisiju “Utisak nedelje”, voditeljica mu poručila da ne viče

Srbijanski muzičar Zoran Kostić Cane odlučio je napustiti večerašnju emisiju “Utisak nedelje” nakon rasprave s voditeljicom Oljom Bećković. Ona mu se najprije zahvalila što je došao, iako je ne čuje, na šta je on rekao: “Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u povjerenju.” Reakcije na ovaj njegov potez su podijeljene. Neki smatraju da je muzičar postupio ispravno, dok drugi misle kako je ovo odraz njegove nekulture.

Odgovorila mu je da pričaju u povjerenju, a on joj je poručio da može da se titluje. Ponudila mu je da se premjesti na stolicu bliže njoj ili da kupi aparat za sluh, na šta je on rekao da ga Bećković “već napreže”.

“Pa možete vi da se prebacite ovdje (pokazujući na stolicu). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka”, kazala je.

“Šta?”, upitao je Kostić. Zatim su emitovane reklame, nakon kojih on više nije bio u studiju.

“Zoran Kostić Cane je napustio emisiju. Najiskrenije ne znam zašto je otišao i vjerujem da će biti prilike da nam on odgovori na to pitanje”, rekla je Bećković.

Reakcije na ovaj njegov potez su podijeljene. Neki smatraju da je muzičar postupio ispravno, dok drugi misle kako je ovo odraz njegove nekulture.

“Najpametnije što je uradio”, “Jedan je Cane”, “Svaka mu čast, nema šta ni čuti”, “Bio je bezobrazan pa su ga spustili. Onda je izgleda bio uvrijeđen”, “Ako dođeš u emisiju, pokušaj da budeš prisutan”, neki su od komentara.

Inače, Cane je objavio prvu zbirku pjesama “Ukrštene reči” (“Laguna”).

Odavno je Cane poznat po tome što ume da u nekoliko riječi sažme sve što treba. I ovoga puta je na visini zadatka, a na pitanje kada je nastalo 147 pjesama, koliko ih ima u knjizi, Kostić za “Novosti” odgovara:

-Pisane su čitavog života jer ja od malih nogu pjesme pišem, kroz njih dišem. Hoću da kažem da je to nešto što se sakupilo, od 2019. godine sa raznim saradnicama sam to pakovao i izašlo je prošle nedjelje.

Pjesme su nastale u interakciji prema Bogu, prema praznom papiru, da pomognu onome ko hoće da ih čita. Da mu bude lijepo, prijatno”, naveo je.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.