Lana Pudar posjetila Enisa Bešlagića u Bingu, on se pohvalio bazenom

Lana Pudar posjetila je Enisa Bešlagića u tržnom centru Bingo u Sarajevu, a on se pohvalio bazenom.

Upitao je Lanu koliko mora plivati ukoliko namjerava pojesti zvrk pite, a ona je odgovorila da je riječ o dva ili tri kilometra. Zanimalo ga je da li država napokon pomaže plivačima.

“Zaista mi je drago kad vidim koliko utječem na nove generacije. Pokreće se sve. Nadam se da će Mostar dobiti bazen. Pričaju i o bazenu u Tuzli”, kazala je.

Njih dvoje su za posjetioce i kupce priredili zanimljiv kviz “Bingo te časti, Enis se folira”. Pitanja nisu bila teška, s obzirom na to da su mnogi znali za Lanine uspjehe.

Pravila igre su bila jednostavna, postavljaju se pitanja, a ko zna odgovore na njih odlazi kući s poklonom, dok onaj ko ne zna ide kući praznih ruku, mada je i tu napravljeno nekoliko izuzetaka.

Tako su Enis i Lana dali poklon jednom mladom bračnom paru sa četvero djece. Enisa je zanimalo kako upamte sva imena, na šta je gospođa odgovorila da svima imena počinju slovom M.

Jedan penzionerski par, koji je u braku skoro 50 godina, Enis je odlučio počastiti paketom bez da odgovaraju na pitanje, u znak suosjećanja s gospodinom.

Slučajni prolaznici zadivili su Enisa i njegovu gošću Lanu, jer su bez imalo razmišljanja odgovarali na pitanja:

“Iz kojeg grada Lana dolazi?”, “Kojim stilom Lana pliva?”,

“Koliko je dug olimpijski bazen?” i druga.

Vožnja kolica s Bingovim poklon paketima izazvala je mnogo smijeha i zabave, a kupci i posjetioci Lani su zaželjeli veliki uspjeh i napredak u budućim takmičenjima.

Pored Lane, Enis su u Bingu posjetili i Andrija Milošević, Hana Hadžiavdagić, Robert Dacešin, Neno Svjetlanović i drugi.

Danas mu je u gostima bla i diva sevdaha Hanka Paldum.

Pogledajte snimke s Lanom Pudar.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.