Legendarni košarkaš Shaquille O'Neal stigao u Hrvatsku i jednim potezom oduševio javnost!

Shaquille O'Neal , jedan od najvećih košarkaša svih vremena, danas je jedan od najvećih zabavljača na svijetu.

Kao DJ Diesel privlači na svoje nastupe desetke tisuća ljudi na festivalima i zabavama diljem planeta. Legendarni košarkaš ovih je dana u Hrvatskoj, točnije na Krku, gdje pušta glazbu i oduševljava publiku.

Na Krku u noćnom klubu Shaq je u jednom trenutku zamijenio glavnog DJ-a i počeo je puštati muziku koja je oduševila sve prisutne. Ipak, najveći delirij je nastao kad je legendarni košarkaš na binu izašao držeći šal Hajduka. Bio je to ogroman šal na kojem je pisalo “Dubrovnik”.

Telegraf je objavio video u kojem se vidi trenutak kada je O'Neal izašao na glavnu binu, skinuo šal i razvio ga pred svima prisutnima, što je izazvalo ogromne ovacije.

”Hrvatska je posebna. Nisam do sada bio na Krku, ali zato je ovaj nastup još uzbudljiviji. Uzbuđen sam pred svoj debi u Diamondu”, prije par dana rekao je Shaq u intervjuu za Index.

Znamo te kao vrsnog sportaša, ali i zabavljača. Jesi li više uživao u sportskoj ili glazbenoj karijeri? Imaju li ove strasti dodirnih točaka?

Hvala, hvala… Postoji golemo prožimanje između sporta, glazbe i zabave. Odrastanje s košarkaškom loptom u ruci omogućilo mi je da postanem odličan igrač, ali nije bilo lako postati uspješan DJ.
Trebali su mjeseci priprema, istraživanja i predanosti nakon što sam završio svoju košarkašku karijeru da postignem ovo što imam danas.

Ne mogu reći da uživam u jednom obliku zabave u odnosu na drugi, ali sa sigurnošću mogu reći da volim zabavu.

Volim izmamiti osmijeh na lice ljudi, volim komunicirati s ljudima i stvoriti trenutak koji će netko pamtiti cijeli život. Sve to pokušavam ostvariti u svom DJ setu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.