Margit Tomik-Levy se silovito obrušila na Bakira Izetbegovića: “Boga ima. Da je kao zrno graška i sve vraća po zaslugama”

Primadona sarajevske opere u penziji Margit Tomik-Levy komentarisala je na svom Facebook profilu svadbu kćerke Bakira i Sebije Izetbegović – Jasmine Izetbegović.

Njen status prenosimo u cijelosti:

-Pristojno bi bilo da vam čestitam i zaželim lijep život mladencima, a Vama i Vašoj ženi (kakvu ste zaslužili, takvu ste i dobili), brojno potomstvo. No, u civiliziranom svijetu, u svijetu vjernika u Boga, lažovima se ništa ne smije čestitati. Vi ste lažov, veliki i opasni lažov. Kukali ste na svim televizijama da ste ostali bez posla, da morate na Biro, da ste siromašan predsjednik.

Došlo nam je, nama “bogatim” biračima, da skupljamo lovu po društvenim mrežama, da vam pomognemo. Mi, birači smo, naravno Vašom zaslugom i zaslugom Vaše razbojničke kamarile, puni kao brod. Imamo love za frtalj hleba i pola litre mlijeka dnevno. Ko nam je kriv što nismo involvirani u SDA hobotnicu pa da i mi budemo “siromašni” kao Vi – napisala je operna diva.

U nastavku Tomik- Levy Izetbegovića naziva lažovom.

– Predsjednik koji laže svoj narod napravi holivudsku svadbu svojoj jedinici…. Otkud vam pare za toliki bijes? Da vam Asim nije poplaćao sve troškove u znak zahvalnosti što ste običnim gulamferima omogućili da postanu multimilioneri? Birači imaju pravo da to znaju… Vama laganje dođe kao hobi. U Mostaru ste pred TV kamerama izjavili da Vam je žena doktorirala u Zagrebu, a u isto vrijeme je ona, također pred kamerama izjavila da ništa nije polagala u Zagrebu, sve joj je neki “Asim” sriktao u Sarajevu. Ko laže, ona ili Vi. Narod (izuzev SDA bolesnika) je uvjeren da lažete oboje – piše Tomik-Levy.

– Što Vlada vašeg posilnog lopova Fadila Novalića nije nabavila vakcine da zaštiti građane od ozbiljne opasnosti po život, izjavom da garantujete životom da će dva miliona vakcina stici u BiH početkom juna. I, šta bi sa njima Bakire? Gdje je zapelo? Vaše vakcine ne stigoše do dana današnjeg… Niko se od laži nije udavio, pa mislite da nećete ni Vi. Čuda se dešavaju, vodite o tom računa kad se zagrcnete. Imala sam namjeru pisati knjigu “Sve laži Izetbegovića”, skupila sam gomilu lažnih izjava Vas i Vaše familije, ali nisam posao završila iz zdravstvenih razloga – toliko je sve pogano da sam svaki čas trčala da povraćam. Od namještanja radnih mjesta, prodaje radnih mjesta, pozicioniranja članova familije, dilova sa dušmanima BiH, potkupljivanju birača, krađe glasova, prodaje Mostara, a po svoj prilici i BiH… U crno ste zavili sve građane BiH računajući i svoj narod. Čija li ce mati zaplakati na kraju balade, vidjeće se.

Boga ima. Da je kao zrno graška, nije važno – ima ga. Bog vraća prema zaslugama. Nerijetko i u drugom – trećem koljenu. Ali vrać, svete knjige nas uče – zaključila je Tomik – Levy.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.