Marijana iz rijalitija ‘Ljubav je na selu’ veliki hit u Hrvatskoj: Voljela bih surađivati s Huljićem i snimiti duet s Grašom ili Doris

Posljednje Ženska posla

Natjecateljica emisije “Ljubav je na selu” pojavila se u nekoliko filmova domaće i strane produkcije, a 2017. objavila je spot za pjesmu ‘Nek’ te vjetar nosi’.

Marijani Vukelić (36) je ovo drugo pojavljivanje u showu ‘Ljubav je na selu’, u kojem se bori za naklonost farmera Nevena Landeka (26).

Sada priznaje kako joj je velika želja ostvariti pjevačku karijeru.

Do sada je u showu otkrila kako ima glumačkog iskustva. Pojavila se u Netflixovom filmu ‘Ibiza’ gdje joj je uz brojne balkanske glumice, kolegica bila i hrvatska glumica Tara Thaller.

Ipak, ovoj magistrici ekonomije, velika je ljubav pjevanje, pa tako jednog dana želi predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

“Razmišljala sam o sudjelovanju na Dori još odavno. Nekako mislim da bi me se više uzelo u obzir kad bi pod okriljem nekog poznatog autora sudjelovala na Dori. No, možda ipak probam sama. Vidjet ćemo – izjavila je Vukelić za RTL.hr

– Petar Grašo mi je super za muško-ženski duet. U pjesmi kao dominanta snažna žena ili ipak kao princeza, vila i džentlmenski muškarac kojem sam sve. I s Doris Dragović žensko-ženski duet kao dvije snažne žene koje mogu biti na suprotnim stranama ili na istim stranama – rekla je Marijana.

Također bi voljela surađivati sa Tončijem Huljićem, smatra kako su ona i glazbenik slični.

– Svjetski je čovjek, nije ograničen, razmišlja svjetski. Na takav način razmišljam i ja. Inače, otvorena sam za suradnju sa svima – objasnila je natjecateljica.

Pjesma hrvatske predstavnice na Eurosongu, Albine Grčić (22) joj se jako sviđa i pjevačici želi veliki uspjeh.

– Producent je napravio odličan posao. Taj specifičan zvuk u pjesmi mi je super. Po tome se i izdvojila od drugih pjesama na Dori i na prvu osvojila. Prvo razmišljanje mi je bilo da će svakako biti pri vrhu. No, mislim da ipak sve ovisi o trenutku, o toj večeri. Sve je moguće. Svakako želim puno uspjeha – dodaje Marijana.

Leave your vote