in ,

Marina Tucaković nakon dugo vremena pred kamerama: “Nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše!”

Marina Tucaković se dugo bori sa opakom bolešću, a sada otkriva kako se osjeća

Najveći tekstopisac sa ovih prostora Marina Tucaković otkrila je kakvo joj je zdravstveno stanje.

Osvrnula se na život i karijeru.

– Pišem, ali manje otkako sam se razboljela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara – počinje Marina, koja se prvi put pojavila bez perike.

Ona je mnogo toga učinila i mnogima je pomogla.

– Nekako su oni uvijek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspjeh je to što sam uspjela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pjesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Džibonija, Bajage, Bore, ”Dva dinara druže”, to je fenomenalan tekst – dodaje Marina.

Dugo se bori sa opakom bolešću, a sada otkriva kako se osjeća.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, vidjećemo. Na ove promjene vremena se osjećam lošije, ali kad je ljepše vrijeme, ljepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomjerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negdje daleko – zaključila je Marina.

Otkrila je i gdje se liječi, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne pozovu.

– Liječim se ovdje, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno – priča Tucakovićeva.

Milan Tegeltija odmah odgovorio Predragu Kojoviću: “Očekuj moju prijavu protiv tebe…”

Sukob u Banja Luci ne prestaje, zbog Gorice Dodik se oglasio ljutiti Draško Stanivuković: “Privatna država još jednom pokazuje zube!”