in , ,

Meč BiH – Francuska prenosi 20 TV kanala, pogledajte cijeli spisak!

Meč Bosna i Hercegovina – Francuska u srijedu navečer od 20,45 sati prenosit će desetine televizijskih stanica širom svijeta

Meč Bosna i Hercegovina – Francuska u srijedu navečer od 20,45 sati prenosit će desetine televizijskih stanica širom svijeta.

Meč protiv Svjetskih prvaka u BiH ćemo gledati na NOVA BH kanalu, dok će u inostranstvu prema raspoloživim podacima putem satelitskih i internet platformi utakmicu prenositi sljedeći kanali:

NOVA BH

beIN Sports MENA Xtra 2 HD

Cosmote Sport 4 HD

DAZN Deutsch

ESPN+ USA

France 4 / HD

OLL TV player

M6 / HD

M6 Suisse / HD

MATCH! Futbol 3 / HD

S Sport 2 HD

S Sport+

Sky Sports Premier League / HD

Sport 3 Israel / HD

Sport TV5

SportKlub 1 (Slovenia)

SuperSport 6 HD

SuperSport PSL HD

TV2sumo.no

Ziggo Sport Docu

BiH – Francuska, srijeda, 20,45 sati, Stadion Grbavica.

VEZANI TEKST: Stigle prve postave: Ovo su igrači s kojim će se BiH suprostaviti aktuelnim prvacima svijeta

Selektor Trikolora jučer je istakao kako je grupa sa BiH teška, ali da večerašnji meč neće biti presudan.

“Francuska i BiH su vjerovatno najbolje ekipe u grupi, dodao bih tu i Ukrajinu. Svakako se radi o teškoj grupi, a sigurno i da nas stoga sutra čeka teška utakmica. Meč nije odlučujući ni za jednu ekipu, ali je veoma važan u ovim kvalifikacijama. BiH ima iskusnih igrača koji su na top nivou i koji igraju u snažnim ligama. Istina je i da su nedavno promijenili selektora. Analizirali smo njihovu igru u Finskoj, kao i njihovu odbranu. Ali, to opet ne mora ništa značiti, neke stvari se mogu promijeniti u odnosu na tu utakmicu upravo zbog toga što je novi selektor. Znam i da je selektor BiH pozitivan na Covid, želim mu brz oporavak. Mi ćemo se svakako potruditi da što bolje odigramo i ostvarimo pobjedu”, kazao je selektor Francuske.

Pomoćnik bugarskog stručnjaka Ivayla Peteva Elvir Rahimić, koji će večeras predvoditi bh. tim, kazao je jučer na konferenciji za medije da igramo protiv najbolje reprezentacije na svijetu.

“Imamo svoje zamisli kako ćemo da igramo, ali dosta zavisi i od protivnika. Teško je sad predvidjeti kako će to izgledati, ali sigurno da je protiv Francuske teško igrati napadački jer oni koriste svaku grešku. Nadam se da ćemo biti kompaktni i pokušat ćemo da dođemo do pozitivnog rezultata”, izjavio je Rahimić.

Ambasada SAD u BiH poslala Zoranu Tegeltiji kontakte proizvođača: “Javite se što prije!”

Šemsudin Mehmedović žestoko udario na stranačke kolege: “Fadila Novalića treba biti stid”