in , ,

Mijatović: Citiraću jednog “velikog patriotu” koji nije iz SDA, ako srušimo Bogićevića, srušili smo Nikšića i srušili SDP”

Objavu prenosimo u cjelosti

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a komentarisao je na svom Facebook profilu odustajanje od kandidature Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva i poslao poruku građanima BiH.

Objavu prenosimo u cjelosti:

“Kazu da se sve u zivotu desava sa razlogom. Izgleda da je Bogic Bogicevic preuzeo po drugi put istorijski odluku. Prvi put je stao iza drzave Bosne i Hercegovine, a juce je stao iza ideje SDP BiH. Ocigledno je toliko veliki da oba puta je stavio ispred sebe ideal prvi put drzavu, a juce partiju!

SDP BiH je danas na istoriskoj prekretnici, ili ce preuzeti konacno svar u svoje ruke i pobediti sebe svoje mane i probleme i krenuti putem istinake socijaldemokratije i multietnicnosti ili ce za radi komformizma i licnih interesa postati marginalna politicka prica!Dosta je bilo vise skrivanja i koristi pojedinaca na racun SDP BiH, dosta je vise prakse u kojoj se rad kaznjava, a demagogija i licimerje nagradjuju!

Danas se moramo pogledati u oci i biti iskreni sami sa sobom, vreme je za ozbiljan reset i unutra i spolja, kako god prozaicno zvucalo Bogic Bogicevic nam je pruzio poslednju priliku za opstanak!

I da odmah razjasnimo kljucne stvari, Irfan Čengić, je uz predsednika Nermina Niksica jedini covek koji je dao sve od sebe da se proces formiranja gradskog veca i izbora gradonacelnika dovede do kraja.

Svi koji ce se naci pametni da budu generali posle bitke neka se zapitaju sta su oni uradili i u ovom procesu ali i za SDP BiH pa nek onda uzmu za pravo da pametuju!

I ne zelim nikoga da branim niti opravdavam, ali citiracu jednog “velikog patriotu” koji nije iz SDA “ako srusimo Bogicevica, srusili smo Niksica i srusili SDP” , vreme je za ozbiljan reset u SDP BiH ili jesmo ili nismo partija cele BiH i najveca multietnicka partija, dosta vise forme i parola!

‼️Vreme je za svodjenje racuna ko je i koliko dobio sve od SDP BiH, a ko je dao sve za SDP BiH!”, zaključio je Mijatović.

Prof. dr. Esad Bajtal o odustajanju Bogićevića: Na put opšteg dobra isprsilo se licemjerno-interesno politikantstvo

BRZA MOZGALICA Vidite li petog dječaka na slici?