in , ,

Mijatović: “Porodice Dragičević i Memić su više uradile od svih nas na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije u našoj zemlji!”

Naša obaveza kao opozicije je bila da davno izvedemo građane BiH pred institucije da se pronađu ubice Davida i Dženana, jer sutra se to može desiti drugoj djeci!

Porodice Dragičević i Memić su više uradile od svih nas na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije u našoj zemlji!, napisao je Mijatović na svom facebooku.

“Posebno, želim javno da izrazim poštovanje prema gospodinu Ifetu Feragetu na svemu što radi. Dajte Ifetu Faragetu Tužilaštvo BiH pa bi vidjeli kako se puni novi državni zatvor, a prazne kabineti ministara, direktora i skupštinske sale”, kazao je.

Naša obaveza kao opozicije je bila da davno izvedemo građane BiH pred institucije da se pronađu ubice Davida i Dženana, jer sutra se to može desiti drugoj djeci! – naveo je Mijatović.

Dodao je da će na prvoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH tražiti jasan zaključak i odluku da krenu sa organizacijom građanskih protesta sve do pronalaska ubica Davida i Dženana!

“To je naša obaveza, davno smo to trebali uraditi! Veliki respekt svim ljudima koji su svo vrijeme uz porodice Memić i Dragičević”, poručio je.

Sin slavnog glumca Miodraga Petrovića Čkalje o Đorđu Balaševiću: “Napadali su te bijedni, loši ljudi, koje obraduje i zasmejava pogrebna muzika”

Hifa Oil otvara terminal po svjetskim standardima na Međunarodnom aerodromu Sarajevo