Mijatović: “Porodice Dragičević i Memić su više uradile od svih nas na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije u našoj zemlji!”

Porodice Dragičević i Memić su više uradile od svih nas na raskrinkavanju političko-pravosudne mafije u našoj zemlji!, napisao je Mijatović na svom facebooku.

“Posebno, želim javno da izrazim poštovanje prema gospodinu Ifetu Feragetu na svemu što radi. Dajte Ifetu Faragetu Tužilaštvo BiH pa bi vidjeli kako se puni novi državni zatvor, a prazne kabineti ministara, direktora i skupštinske sale”, kazao je.

Naša obaveza kao opozicije je bila da davno izvedemo građane BiH pred institucije da se pronađu ubice Davida i Dženana, jer sutra se to može desiti drugoj djeci! – naveo je Mijatović.

Dodao je da će na prvoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH tražiti jasan zaključak i odluku da krenu sa organizacijom građanskih protesta sve do pronalaska ubica Davida i Dženana!

“To je naša obaveza, davno smo to trebali uraditi! Veliki respekt svim ljudima koji su svo vrijeme uz porodice Memić i Dragičević”, poručio je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.