Miletić kod Hadžifejzovića žestoko: “Nama Turska prodaje đubrivo po povoljnijoj cijeni, a Srbiji ‘Bajraktare'”

Face Tv je večeras u “Centralnom dnevniku” Senada Hadžifejzovića ugostio zastupnika u Parlamentu BiH Zlatka Miletića koji je bez dlake na jeziku govorio o brojnim temama.

“Kada sam čuo da će Vučić kupiti ‘Bajraktare’ od Turske, palo mi je na pamet kako nama Turska prodaje đubrivo po povoljnijoj cijeni, a Srbiji ‘Bajraktare’! MUP RS-a je nabavio nekoliko oklopnih vozila i opremio ih teškim mitraljezima, pa im je to poslije zabranjeno, skinuli su ih i sad im vjerovatno stoje u magacinu.

Pravili su se i spiskovi u RS-u gdje se ko nalazi u kojoj policijskoj agenciji. To mi je poznato iz 1992. Znam zašto su agresorske snage prije rata pravile te spiskove!

Pravljeni su spiskovi za likvidaciju ljudi! Htjeli su da vide koliko pripadnika ima na kom području.

U naredna dva mjeseca ili će ovo otići kraju ili će se iz ovoga izroditi nešto pozitivno”. kazao je između ostalog Miletić gostujući na Face TV.

“Dodik će biti pod pritiskom u narednom periodu; tada će uraditi bilo šta, a to je opasno”, dodao je Miletić.

Da je Rusija brzo završila agresiju na Ukrajinu, mislim da bi se već desila destabilizacija Balkana. Sreća je naša da se ukrajinski narod brani tako dobro; Rusi bi rado iskoristili ovu situaciju u BiH”, naglasio je Miletić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.