in , ,

Milorad Dodik se zahvalio Aleksandru Vučiću pa napao Biseru Turković: “Njena izjava je jako glupa i nepotrebna!”

Milorad Dodik je najavio i organizovanje foruma za tri mjeseca između BiH i Srbije

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik zahvalio se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog donacije vakcina, a najavio je i organizovanje foruma za tri mjeseca između BiH i Srbije.

Nakon sastanka delegacija, prvi se novinarima obratio Dodik.

“RS je koristila mehanizam da se zdravstveni radnici mogu vakcinisati u Srbiji, uz pomoć ove donacije Federacija BiH dobija 5.000 vakcina. Odnosi između Srbije i BiH su dobri, ali ima dosta otvorenih pitanja koja treba rješavati. O njima smo i danas razgovarali. Srbija je ove vakcine mogla da upotrijebi za svoje građane, ali njihov odnos na najbolji način govori o politikama koje se vode u Srbiji – kazao je Dodik uz izražavanje zahvalnosti Vučiću na donaciji.

Dodik je komentarisao i navode ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turkivić koja tvrdi da Srbija na ovaj način samo želi da pokaže svoju dominaciju.

VEZANI TEKST: Aleksandar Vučić pobijesnio zbog komentara Bisere Turković: “Zamislite tu dozu bezobraznosti. Kakva je to bolest? Sit sam tih šupljih priča!”

“Nepotrebna izjava Bisere, ona se često pojavi tako i lupi, poznato je kako reaguje u zadnje vrijeme. Njena izjava ne doprinosi ničemu, ta izjava je jako glupa i nepotrebna.

Ja znam da Bisera sigurno neće biti korisnik te vakcine, jer znamo njenje stavove o tome, ali ima judi koji trebaju vakcine. Ovo je jedno pitanje solodiarnosti, to moramo shvatiti”, kazao je Dodik.

VEZANI TEKST: Bisera Turković tvrdi da postoji kvaka u vezi sa posjetom Aleksandra Vučića: “Ovako se želi podići popularnost Srbije, žele da pokažu da su kao dominantni”

Bisera Turković tvrdi da postoji kvaka u vezi sa posjetom Aleksandra Vučića: “Ovako se želi podići popularnost Srbije, žele da pokažu da su kao dominantni”

Aleksandar Vučić pobijesnio zbog komentara Bisere Turković: “Zamislite tu dozu bezobraznosti. Kakva je to bolest? Sit sam tih šupljih priča!”