in ,

Miloradu Dodiku u Turskoj uručen album sa poštanskim markama sa njegovim likom

Dodik u Turskoj dobio iznenađenje.

Dodik u Turskoj dobio iznenađenje.

Predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku danas je u Antaliji uručena promotivna poštanska marka sa njegovim likom.

Album sa poštanskim markama sa njegovim likom, Dodiku je uručio predstavnik ministra vanjskih poslova Turske Mevluta Čavušoglua.

Počasna poštanska marka sa likom Milorada Dodika izdata je povodom 25 godina Samita Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi. Ona je promotivnog karaktera, neće biti u opticaja u poštanskom saobraćaju.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović sastat će se na marginama Summita sa predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom, 18. juna 2021. godine.

Istog dana, održat će se Antalijski diplomatski forum (ADF) o temi “Inovativna diplomatija: novo doba, novi pristupi”, na kojem će učestvovati predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH.

Na marginama Antalijskog diplomatskog foruma, članovi Predsjedništva BiH će se sastati sa sa visokim predstavnikom za vanjske poslove i sigurnosnu politiku EU Josephom Borellom.

Sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović ne prestaje da oduševljava javnost: Počastio komunalce za njihov dan

Benjamina Karić jasno istakla: “Krajnje je vrijeme da oživimo jedan od najvećih simbola otpora i borbe građana protiv fašizma”