Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač oštro i javno zaprijetio: “Mogu da očekuju da će policija doći po njih jer smo došli do informacija o kriminalcima”

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač najavio je intenzivan rad na privođenju svih izvršilaca krivičnih djela i da kriminalci mogu da očekuju da će policija doći po njih jer je došla do mnogih informacija.

“Raspakivanjem ‘Skaj’ aplikacija dobili smo mnogo novih informacija. Dobili smo mnogo informacija od onih koje smo priveli. Biće još mnogo drugih hapšenja i ovih dana radimo na tome.

Svakodnevno privodimo sve veći broj kriminalaca koje kriminalistički obrađujemo i od njih dobijamo mnogo informacija koje će dovesti do novih hapšenja i do razotkrivanja krivičnih djela koja su do sada ostala neotkrivena iz prošlih godina”, rekao je Lukač.

Lukač je istakao da se grdno varaju ako misle da će zaustaviti policijke akcije prema njima.

On je naveo da su svi u MUP-u RS s nevjericom dočekali vijest da je ubijen načelnik krim-policije u Prijedoru, napomenuvši da je i ranije bilo napada na policiju, ali da se to nije dešavalo na tako brutalan i gnusan način.

Lukač je istakao da je odgovor bio brz, adekvatan i žestok što se tiče MUP-a, te da kriminalci moraju da shvate da policija radi na tome da otkrije njihova djela i da ih zatvori.

“Ovo je bio samo okidač da policija RS krene da brže i jače radi na slučajevima, do sada nerazjašnjenim, i da ih spriječimo u izvršenju djela koja su planirali u budućnosti”, istakao je Lukač.

“Svi koji su na bilo koji način imali veze s kriminalcima biće izbačeni i krivično će odgovarati”, dodao je.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.