Miroslav Ilić neutješan nakon smrti kolegice Merime: “Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pjevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike”

Pjevač narodne muzike Miroslav Ilić oglasio se nakon vijesti da je njegova dugogodišnja prijateljica Merima Njegomir skončala svoj život nakon duge i teške bolesti.

Naime, Miroslav se u razgovoru za portal Republika.rs prisjetio kakva je Merima bila kao prijatelj, ali i kao van serijska pjevačica, pa se obratio njenoj porodici, naročito kćerkama.

Podsjetimo, Merima je izgubila bitku za život u ranim jutarnjim satima, njena kćerka Ljubica oglasila se i potvrdila ovu tužnu informaciju, ali nije bila spremna da govori od bola i tuge.

– U zadnje vrijeme ostadosmo bez mnogo najboljih, Merima je sigurno bila dio njih. Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pjevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike. Bila je moj veliki prijatelj, bila je sjajna i moje iskreno saučešće ćerama, porodici… Svi najbolji nas napuštaju posljednjih godina – Miroslav Ilić, piše Blic.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.