Mirsad Hadžikadić poslao javnu poruku Izetbegoviću: “Svijet gori, Bakir se češlja”

Mirsad Hadžikadić, lider Platforme za progres oglasio se na Facebooku odakle je uputio poruku predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću.

Prenosimo je u cijelosti.

“SVIJET GORI, BAKIR SE ČEŠLJA

Ukrajina gori, Evropa gori, Bosna i Hercegovina gori. A šta radi naša vrhuška? Priča sa Evropskom vrhuškom o izmjeni Izbornog zakona.

O Izbornom zakonu?

Poruka gospodinu Izetbegoviću:

Danas, kada Putin razara Evropu, kada Putinovi igrači: Dodik, Čović, Vučić i Milanović, razaraju Bosnu i Hercegovinu, nije vrijeme da se pregovara o bilo čemu osim da se država priprema za sigurnost svoje teritorije i građana.

Poruka Izetbegovića Putinovcima treba da bude da nema ni pregovora ni razgovora o bilo čemu dok se svi ne vrate u institucije države, dok se ne deblokira rad Federacije i dok se ne anulira bilo kakav pokušaj prenosa ingerencija sa države na entitete.

Tek tada se može razgovarati o izmjenama Izbornog zakona, ali i o nepravdama nanesenim svima na svim nivoima vlasti i na cijeloj teritoriji. I da, tu mislim i na Hrvate i na Srbe i na Bošnjake i na Bosance i na Rome i na Jevreje i na sve ostale dobre duše bosanske i hercegovačke.”. poručio je Hadžikadić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.