Mladen Bosić: “U javnosti se stvara slika da Vučić podržava Dodika, a ja znam da nije baš tako…”

Bivši predsjednik SDS i delegat u Domu naroda BiH Mladen Bosić kaže da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vodi neutralnu politiku kada je u pitanju vlast i opozicije u Republici Srpskoj i da ima sve podatke o tome šta se ovdje dešava.

Odgovarajući na pitanje kako definiše odnos predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prema opoziciji u Republici Srpskoj, Bosić, u intervjuu “Jedan” BHT-a kaže da Vučić pokušava da bude neutralan i nikada nije napao opoziciju.

“Ali se u javnosti stvara slika da podržava Dodika zato što je Dodik skoro na svakoj manifestaciji u Srbiji pored Vučića kao glavni gost. Znači, s jedne strane javnost to doživljava kao direktnu podršku Dodiku, a sa druge strane Vučić, ja sam svjedok toga, pokušava da napravi balans sa stanovišta da ne želi da on bude odgovoran za vlast u Republici Srpskoj jer je to stvar domaćeg stanovništva”, kazao je Bosić.

On je kazao da pouzdano zna da Vučić ima sve podatke o tome šta se ovdje dešava.

“Ono što pouzdano znam Vučić ima sve podatke o kriminalu i korupciji aktuelnih predstavnika vlasti u Republici Srpskoj i da ukoliko bi to htio mogao bi ovdje dovesti do nove političke situacije kada god to želi”, kazao je Bosić.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.