Moglo bi biti žestoko: Zanimljiva plejada gostiju kod Senada Hadžifejzovića, evo ko su gosti u Centralnom dnevniku!

Petak je! Večeras gledajte novo izdanje emisije “Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem”!

Informacije pristižu sa svih strana: šta ćete večeras čuti u “Centralnom dnevniku”? Budite uz Face televiziju u 18:45 sati!

“Petak je, a to znači samo jedno: novo izdanje emisije “Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem”!

Nakon ekskluzivnih informacija u našem programu prošle sedmice, i večeras ćete moći čuti ono o čemu se još ne govori nigdje”, navode sa Face televizije.

Jučerašnji je dan bio prilično buran; javnost je očekivala konačni rasplet sage zvane diploma!
Podsjećamo, jučer je Senat UNSA odlučivao o validnosti diploma generalne direktorice KCUS-a, Sebije Izetbegović, i lidera “Naroda i pravde”, Elmedina Konakovića.

Večerašnji gosti u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifjezovićem su:

Prof. dr. Rifat Škrijelj, rektor Univerziteta u Sarajevu, večeras će sa Senadom Hadžifejzovićem govoriti o svim gorućim pitanjima, između ostalog, zašto Medicinski fakultet mora formirati Ad hoc komisiju, ko je bio protiv donošenja zaključaka…

Pored gostovanja sarajevskog rektora, u studiju CD-a bit će i aktuelni predsjednik političke partije SBiH, Semir Efendić.

Uveliko se vrši preslagivanje na svim nivoima vlasti, a izglasani kandidati mahom odustaju od mandata zbog novog zakona kojim se propisuje odricanje jedne javne funkcije ukoliko lice već obnaša jednu.

Semir Efendić se odrekao svog mandata; kako je prethodno kazao, jedino u obzir dolazi premijerska funkcija. SBiH je, podsjećamo, na Općim izborima osvojila četiri mandata u Predstavničkom domu.

Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banje Luke, javnost je i prije posvećivala pažnju, ali nakon što je Milorad Dodik, njegov oponent, postao predsjednikom RS, Stanivuković se ponovno našao u žiži.

Naime, pojavile su se spekulacije da je Stanivuković postao bliži Miloradu Dodiku i da planira izvršiti “udar” u PDP-u i naposljetku ga i preuzeti. Šta je istina?

I Stanvuković je večerašnji gost u Centralnom dnevniku…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.