Muriz Memić u Sarajevu bez imalo ustezanja poručio: “Moramo im dati do znanja da se ne šalimo!”

U Sarajevu se održavaju protesti. Otac stradalog mladića Dženana, Muriz Memić kazao je kako bi volio da niko protestima ne mora tražiti pravdu za svoje dijete.

Ovo će biti 20. protesti po redu.

“20. po redu i da Bog da niko nikad ne pravio nikakve proteste na ovaj način da traži pravdu za svoje dijete. Pravda ne odustaje. Narod je naljutio dopis u kojem kažu da niko nije odgovoran. Dokle više? Teške ću riječi izgovoriti na protestima, ali neko se mora urazumiti“, kazao je Memić.

Dodaje još da je grupa “Pravda za Dženana” do sada dokazala da ima snage i pameti “više nego Tužilaštvo KS”.

“Ja mislim da nema čovjeka u BiH koji ne zna za ovaj slučaj. Tužilaštvo na čelu tada sa Dalidom Burzić je otvorilo istragu, konačno Vrhovni sud je rekao da Tužilaštvo KS nijednim dokazom nisu dokazali. Pokazali smo da imamo više snage i pameti, oni su bili zlonamjerni. Bili su korumpirani i tome mora doći kraj“.

“Sarajevo će danas položiti test, narod će pokazati da se s njim ne mogu igrati. Pet godina hodam po sudu, čekaju jednu moju grešku da me ganjaju i zato molim građane danas da se pridržavaju mjera. Moramo im dati do znanja da se ne šalimo više”, kazao je Memić za N1.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.