Muškarac krenuo na odbranu diplomskog i nestao

Vuk Grbović (34) nestao je u utorak, a posljednji put je viđen u Zvezdarskoj šumi, piše Telegraf.rs.

“Nestao je juče ujutru, krenuo na odbranu diplomskog rada. Na sebi je imao maslinasto zelene pantalone i pulover krem boje. Sređen, dotjeran”, kaže za Telegraf.rs kuma mladića.

“Auto mu je pronađen u Zvezdarskoj sumi, prijavljeno je policiji. Pomogli su da se locira Vukov telefon pošto je uključen, dostupan, ali se ne javlja niko. Cijelu noć ga traže, pomaže i Gorska Služba spasavanja. Još uvijek nikakvih novosti nema”, dodaje Vukova kuma.

Oženjen je i ima dvoje dece.

Kako je potvrđeno u MUP-u za Telegraf, Vukov nestanak je prijavljen juče popodne i policija traga za njim.

Ukoliko neko primjeti muškarca sa slike neka obavjesti najbližu policijski stanicu.

Podsjećamo, prošlo je više od tri sedmice otkako se pobjednici regionalnog Big Brothera Marijani Seifert gubi svaki trag, a njena sestra Maja Kovačević uključila se uživo u emisiju Puls Srbije na televiziji Kurir, gdje je voditelju Ivanu Gajiću otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregledava rijeku u blizini koje su nađene njene stvari.

“Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom.

Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je reći bilo što razumno i smisleno”, priznala je.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.