Na intervenciji je policija i deset vatrogasaca, automobili su skršeni: Strahovita saobraćajna nesreća dogodila se na magistrali u mjestu Golobočec Ludbreški u Hrvatskoj, ima povrijeđenih

Na magistrali u mjestu Golobočec Ludbreški, oko 15 sati dogodila se strahovita saobraćajna nesreća, a na terenu su policija i vatrogasci.

Kod kapelice su se sudarila dva  automobila, a od siline udara jedno je vozilo završilo u dvorištu, a drugi je automobil ostao stajati na cesti s razbijenim prednjim dijelom vozila.

Oba su automobila znatno oštećena, aktivirali su se zračni jastuci, a nažalost ima povrijeđenih koje su odvezla kola hitne pomoći.

Na intervenciji je policija i deset vatrogasaca JVP-a Ludbreg. Više detalja bit će poznato nakon uviđaj.

VANREDNE SITUACIJE NA CESTAMA UPRAVO, PODACI HAK-a:

požar na vozilu na autocesti A4 između čvora LUDBREG i čvora ČAKOVEC u smjeru Goričana. Molimo vozače za dodatan oprez.

prometna nesreća na autocesti A7 između tunela ŠKURINJE I i tunela KATARINA u smjeru mosta Krk. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

prometna nesreća na autocesti A1 na 368+000 km između čvora VUČEVICA i čvora DUGOPOLJE u smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

zbog prometne nesreće na DC404 u Rijeci u tunelu Pećine u smjeru čvora Draga vozi se jednim trakom, uz regulaciju prometne policije.

Kolnici su mjestimice mokri u Hrvatskom primorju i Lici. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila – navode iz HAK-a.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.