Nebojša Vukanović gostujući na Face televiziji otvoreno progovorio: “Stvarni cilj protesta je da se skrene pažnja sa kapitulacije Milorada Dodika”

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović Gostujući na Face televiziji govorio je o protestima za Dodika, tvrdi: “Cilj je skrenuti pažnju sa kapitulacije Milorada Dodika!” Vukanović: “Dodik se bori za imovinu, a sva imovina RS-a je pod hipotekom i koncesijom! RS će za tri godine morati da vrati preko milijardu i po maraka! Živim za dan da Dodika skinemo sa vlasti!

Salihović: “Ima li pravde i reda u NSRS-u i entitetu RS-u?” Vukanović: “Nema pravde nigdje u BiH! Ima je samo u tragovima, kao i života na Mjesecu!

Pravde u BiH ima ko života na Mjesecu! Ovakva vlast odgovara stranim centrima moći! Predsjednik RS-a je uzurpator!

Međunarodna zajednica pravi ustupke, a dio bošnjačkih predstavnika paktove sa Dodikom! Oni su najodgovorniji za ovu krizu!

Te koji su danas protestovali, barut u ratu nije omirisao: ni Dodika ni Stevandića… Tajkuni u RS-u prve milione su stekli ratnim švercom! Sada ti ljudi žele da sačuvaju svoje bogatstvo, ne žele da se uspostavi pravna država!

Konaković brani Dodika! Najviše zla nanose Srbima koji idu u Federaciju da rade! Stvarni cilj protesta je da se skrene pažnja sa kapitulacije Milorada Dodika! Ponovo je iskoristio NSRS za političku trgovinu!

Dodik razmišlja isto kao Pablo Escobar! Kada se Escobar uplašio da će ga uhapsiti, pravio je rat i teror! Čim se Dodik osjetio isto, pravi haos, blokira puteve i pravi incidente!

Dodik je u škripcu, nema gdje! Dodik je Trojki psovao mrtve i vrijeđao! To nikad niko od Srba ne bi pomislio, a ne rekao! Pitam lidere Trojke: imate li prst obraza i časti?

Nema razlike između SDA i Trojke! Dodik bi danas bio najsretniji da je bačen neki kamen i razbijena jedna glava! Treba nam čisto pravosuđe, a ne da ih ja postrojavam na ulici!

Dodik je zarobio sve institucije! Dok je na vlasti, nizašta ne može odgovarati! Dodik ima toliko saveznika da je to nevjerovatno!

Kad god je u krizi, Milanović mu daje čašu vode i pojas za spas!

Tu je i Orban koji ga spašava! Dodik je jedan dan Evropejac, drugi rusofil! Dodik uvijek ide na sve ili ništa i uvijek ima mogućnost trgovine sa strancima”, naveo je između ostalog Vukanović.

Pogledajte njegovo gostovanje.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.