Nebojša Vukanović napadnut dok je ručao u restoranu, napadač je uhapšen: Otkriveni su detalji

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske fizički je napadnut prije dva dana na Brionima kod Foče.

Ovo je sam Vukanović potvrdio putem videa na svom youtube kanalu.

Istaknuo je kako je napao izvjesni Kiki Pavlović, brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, ranije Nacionalnog parka Sutjeska.

“Pavloviću je neko očigledno rekao da sam u restoranu Brioni kod Foče, pa je došao, po riječima konobara vrtio se i raspitivao gdje sam, a onda čekao da krenem do WC-a pa da mučki napadne”, ispričao je Vukanović.

Potom je dodao da su sukob veći spriječili konobari.

“Kiki se udaljio uz psovke i prijetnje”, naveo je Vukanović.

O svemu su se oglasili iz Policijske uprave Foča.

“Fizički je napadnuto lice čiji su inicijali V. N. iz Trebinja. Prilikom boravka u jednom ugostiteljskom objektu u Foči V. N. je fizički napadnut od strane lica čiji su inicijali P. D. iz Foče.

Policijski službenici su odmah intervenisali, pronašli lice P .D. uručili mu prekršajni nalog zbog prekršaja iz oblasti javnog reda i mira i lišili ga slobode”, stoji u saopćenju Policijske uprave Foča.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je P.D. imao 2,53 grama po kilogramu alkohola u organizmu, nakon čega je do otrežnjenja zadržan u prostorijama Policijske uprave.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.