in ,

Nebojša Vukanović se zahvalio na podršci i poručio: “Ako Bog da, uskoro ćemo zadati konačan udarac ranjenoj zvjeri”

Dodao je: “Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana”

Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS zahvalio se svima na podršci koju su mu pružili nakon što je jučer uhapšen u Trebinju.

Poručio je: “Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana”.

“Nikada kao danas (jučer, op.a.) nije bilo na stotine, da ne kažem, a da ne pretjeram, na hiljade poruka i poziva, i veliko i iskreno hvala od srca svima. Nadam se da će mnogi kojima nažalost nisam stigao odgovoriti imati razumjevanja jer sam ubrzo nakon izlaska iz pritvora sjeo za volan i krenuo za Banjaluku. Kadije i ostali pipci mafijaške hobotnice vladajuće partije su se povukli u mišije rupe, gdje im je prirodno stanište. I ako Bog da uskoro ćemo zadati konačan udarac ranjenoj zvjeri, osloboditi narod ropskih okova, nepravde i terora pafije koja nas je zarobila. Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana do konačno pobjede, živi mi i zdravo bili”, napisao je Vukanović.

Podsjetimo, Nebojša Vukanović uhapšen je jučer ujutro nakon što je ispred Palate u Trebinju snimao sudije i tužioce da li dolaze na vrijeme na posao. Odmah nakon, organizovan je spontani skup građana ispred Policijske stanice u Trebinju koji je trajao sve dok Vukanović nije pušten na slobodu.

Prethodno, Nebojša Vukanović se verbalno sukobio s predsjednikom Osnovnog suda u Trebinju Milanom Bosićem. Iz PU Trebinje rečeno je da je Vukanović dva puta prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira.

Željko Komšić na Kapiji u Tuzli poručio: “Državni vrh Republike Srbije nema morala da nam se izvini za zlo naneseno u ratu”

Advokat Feraget daje dobre naznake: “Seferovićevo suđenje će rasvijetliti kako je došlo do priče o saobraćajnoj nesreći”