in , ,

Nebojša Vukanović uputio jasnu poruku Miloradu Dodiku: Ni Srbija nas ne bi priznala

Naveo da je priča o secesionizmu koji je po ko zna koji put najavio Milorad Dodik – nepotrebna

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je na sjednici da je priča o secesionizmu koji je po ko zna koji put najavio Milorad Dodik – nepotrebna.

“Zašto pričamo o secesionizmu kad ni Srbija ne bi priznala. Garantujem da Dodik nema ni Vučićevu podršku. 25 godina od rata mi se vrtimo o istim temama. Zašto? Da ne bismo pričali o suštinskim problemima ovog društva. Krenite od Čapljine do Šipova preko zapadne Hercegovine. Nećete sresti dvadeset automobila. Praznimo se, izgubili smo trećinu stanovništva”, rekao je Vukanović i dodao:

“Nemojte da budemo marionete u rukama stranaca. Ne može se praviti nešto dobro na štetu drugih ili druga dva naroda. Nije problem u Daytonu. Država bi bila funkcionalna da imamo normalne političare i da nema korupcije. I trujete nas uporno ovakvim problemima da ne bi pričali o suštinskim problemima”, podvukao je Nebojša Vukanović.

Draško Stanivuković zatvorio kafić kuma Milorada Dodika: “Ova ceremonija zatvaranja je važnija od mnogih svečanosti otvaranja”

Bruka i sramota u Srbiji: Pogledajte kako Aleksandar Vučić brutalno ponižava novinarku!