Nebojša Vukanović za samo jedan dan dobio sedam plavih koverti: “Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde”

Za rubriku vjerovali ili ne od dobrog poštara Miloša dobio rekordnih 7 plavih koverti za jedan dan, sa preko 4000 maraka pravosnažnih presuda, penala, taksi…Između ostalog, riječ „VOAJER“ po cjenovniku čestitih trebinjskih kadija košta 3 500 maraka, a čestitom Iliji Tamindžiji moram platiti dodatne penale, iako sam mu platio sve presude, i pride ga još počastio, napisao je Nebojša Vukanović, poslanik NSRS-a, a kao dokaz priložio je fotografiju sa pomenutih 7 plavih koverti.

Vukanović je snimio video poruku, kako on kaže, “čestitim trebinjskim kadijama”, a u njoj između ostalog poručuje:

-Niko me nije pokušao gaziti, uništiti i ponižavati, a da se nije gorko pokajao. Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde i da ću im se osvetiti kad-tad. Neka pravda bude osveta! Zlo raditi, a dobru se nadati ne može nikako, i obećavam da ćete se gorko kajati, jer se sve okreće i mijenja, i nema tih novaca i sile kojom ćete kupiti slobodu, poručio je Vukanović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.