Nebojša Vukanović za samo jedan dan dobio sedam plavih koverti: “Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde”

Posljednje Vijesti

Za rubriku vjerovali ili ne od dobrog poštara Miloša dobio rekordnih 7 plavih koverti za jedan dan, sa preko 4000 maraka pravosnažnih presuda, penala, taksi…Između ostalog, riječ „VOAJER“ po cjenovniku čestitih trebinjskih kadija košta 3 500 maraka, a čestitom Iliji Tamindžiji moram platiti dodatne penale, iako sam mu platio sve presude, i pride ga još počastio, napisao je Nebojša Vukanović, poslanik NSRS-a, a kao dokaz priložio je fotografiju sa pomenutih 7 plavih koverti.

Vukanović je snimio video poruku, kako on kaže, “čestitim trebinjskim kadijama”, a u njoj između ostalog poručuje:

-Niko me nije pokušao gaziti, uništiti i ponižavati, a da se nije gorko pokajao. Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde i da ću im se osvetiti kad-tad. Neka pravda bude osveta! Zlo raditi, a dobru se nadati ne može nikako, i obećavam da ćete se gorko kajati, jer se sve okreće i mijenja, i nema tih novaca i sile kojom ćete kupiti slobodu, poručio je Vukanović.

Leave your vote