Neda Ukraden otkrila kako ju je Marinko Rokvić povrijedio: “Za mene je to bilo prilično šokantno”

Posljednje Zabava

Legendarna pjevačica poznata širom regiona, Neda Ukraden prilikom gostovanja na televiziji otkrila je detalje za koje malo ko zna..

Naime, U emisiji je pušten i čuveni snimak pomirenja Marinka Rokvića i popularne pjevačice, koji do tada nisu razgovarali cijelih 10 godina.

Kako se desilo da do tog pomirenja dođe, Neda je ispričala na našoj televiziji.

– Desio se jedan incident između mene i Marinka koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja cijelu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, 10 godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom.

– Marinko zna koliko ja njega volim i koliko on mene voli i poštuje, i svakome dođe žuta minuta nekad, sve se to zaboravi – kaže Neda.

Ona se osvrnula i na Marinkovu čestitku, koju je dobila tačno u ponoć za svoj rođendan.

– Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpjevala sam mu pjesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu – ispričala je Neda.

Leave your vote