in ,

Nenad Čanak opasno zaprijetio Vojislavu Šešelju: “Svinjo, zločinče, čekam te, ponesi pištolj!”

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak odgovorio predsjedniku SRS-a Vojislavu Šešelju

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak odgovorio predsjedniku SRS-a Vojislavu Šešelju i izazvao ga na dvoboj sa pištoljima.

Ovo je uslijedilo nakon gostovanja Šešelja u sinoćnjoj emisiji “Ćirilica”, tokom koje je izbila žestoka svađa sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, koji je zbog toga napustio studio.

anak je ispričao kako je Šešelj, kada su se našli oči u oči, “stavio bodigarda pa rekao da će mu kopulirati sa majkom nakon čega je počeo da viče i prijeti”.

– E, pa Vojislave Šešelju, svinjo jedna, zločinče najobičniji, čekam te gdje hoćeš, kad hoćeš s pištoljem, ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim, da riješimo to za svagda – rekao je Čanak u studiju kod kontroverznog Milomira Marića.

Prethodno je voditelj pokušao da isprovocira lidera LSV-a pričajući o Šešeljevim akademskim uspjesima, a potom je Čanka upitao je li Šešelj “pametniji od njega”.

– On je zvijer koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludio došao da se sprda sa ovom zemljom i sa ovim narodom – kazao je, između ostalog Čanak.

Istakao je da “on nije pobijeđen”.

– Neka dođe to smeće da se obračunamo jednom, pa zauvijek, a ne da me sačekuje ovdje kao kukavica posljednja. To đubre najobičnije sa svojim tjelohraniteljima – rekao je Čanak dodavši da Marić nije ništa učinio da spriječi incident kod njega u emisiji.

VELIKI USPJEH AS HOLDINGA NA VIŠE KONTINENATA Ni kriza im ne može ništa, bh. slatkiši i brašno podebljali izvoz!

“Gledaj ga lafčino” Emir Kusturica u helikopteru nadletio iznad Sarajeva