Nevjerovatan uspjeh u Austriji: Bosanka Smirna Malkoč proglašena je za najboljom profesoricom na Pedagoškom fakultetu Univerziteta Johannes Kepler u Linzu

Smirna Malkoč, bivša učenica JU Gimnazije “Bihać” i sadašnja profesorica praktične nastave i obrazovne psihologije na Štajerskom sveučilištu za obrazovanje, ponosno je primila prestižnu Keplerovu nagradu “najbolji učitelj” na Pedagoškom fakultetu.

Ovu vijest na svom profilu objavio je Dr. Edhem Čustović.

Dodjela ove ugledne nagrade održana je 7. svibnja 2024. na Sveučilištu Johannes Kepler u Linzu, obilježavajući izuzetno postignuće Smirne u području obrazovanja.

Smirna je svoj put započela diplomirajući na JU Gimnaziji “Bihać”, nakon čega je svoju strast prema psihologiji nastavila studirajući na Univerzitetu u Sarajevu. Njezin akademski put nije stao tu – preselila se u Graz gdje je s izvanrednim uspjehom završila magistarski studij rada i organizacijske psihologije. Njezina predanost nastavila se i dalje, jer planira završiti doktorat ove godine na Sveučilištu milosti.

Njezin trenutni doprinos akademskoj zajednici izuzetan je – osim što je profesorica, Smirna je i zamjenica voditelja Instituta za praktičnu edukaciju i praktična istraživanja. Također je članica Centra za kompetenciju za spol i raznolikost te članica Savjetodavnog odbora za spol i raznolikost, pokazujući svoju predanost raznolikosti i inkluziji u obrazovanju.

Čestitamo Smirni na ovom zasluženom priznanju! Njezina posvećenost i stručnost donose još jednu nagradu u ruke ponosne Bosanske u akademskim krugovima.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.