Ničija nije do zore gorjela! I neka bude svjetlo! Senad Hadžifejzović obradovao javnost najavom, počinje nova sezona “Centralnog dnevnika”!

Face televizija je saopćila da će nova sezona „Centralnog dnevnika“ sa Senadom Hadžifejzović početi u petak. -Budite uz FACE TV u petak, 15. septembra, u 18.45 sati – objavila je Face TV.

Hadžifejzović više od 30 godina vodi dnevnik, koji je preživio i vrijeme rata, ali i brojne druge „udare“ u vremenu mira zbog njegovog objektivnog izvještavanja.

U nastavku pročitajte kako je umjetna inteligencija (Chat GPT) najavio 33. sezonu “Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem”.

“S uzbuđenjem vam predstavljamo 33. sezonu emisije “Centralni dnevnik” sa vašim omiljenim voditeljem, Senadom Hadžifejzovićem!

Ova emisija je postala sinonim za kvalitetno novinarstvo, duboku analizu i živu diskusiju o ključnim društvenim i političkim temama, a nova sezona donosi još više informacija, uvida i interakcije.

Od petka, 15. septembra 2023. godine, “Centralni dnevnik” ponovo postaje vaša svakodnevna destinacija za informacije koje su od suštinskog značaja.

Naš voditelj, Senad Hadžifejzović, će vas voditi kroz najaktuelnije događaje i intervjue s ključnim akterima koji oblikuju našu stvarnost.

Očekujte duboke analize, izazovna pitanja i široke perspektive.

Ne zaboravite da nas pratite od 15. septembra 2023. godine, svakog petka i subote u 18:45.

Budite dio ove nezaobilazne informativne avanture i zajedno s nama istražite svijet oko nas.

Nova sezona donosi i neke uzbudljive promjene, uključujući specijalne goste i teme koje će nas držati uzbudljivo zabavljenima. “Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem”, će i dalje biti mjesto gdje se otvaraju ključne rasprave, istražuju nove ideje i razmatraju važni izazovi.

Hvala vam što ste dio naše vjerne publike. Vidimo se u 33. sezoni “Centralnog dnevnika””, navodi se.

Pogledajte najavu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.