Odmor joj se pretvorio u noćnu moru, doživjela je groznu nesreću na ljetovanju: Biseri na glavu pala palma dok je sjedila u bašti hotela

Bisera Tomić iz Srbije odlučila je odmor provesti u Turskoj, ali se on pretvorio u noćnu moru, nakon što joj je u bašti hotela palma pala na glavu.

Njenim nevoljama tu nije bio kraj. Naime, nije mogla da napusti bolnicu bez da plati troškove liječenja u iznosu od 2.800 eura, iako je uplatila osiguranje u turističkoj agenciji prije nego je krenula na odmor.

Preko iste agencije je ljetovala godinama i nikad ranije nije imala problema.

– U nedjelju sam sjedila u bašti hotela Melisa u Alanji kada mi je palma pala na glavu, cijelo drvo. Došla je hitna pomoć i odvezla me u bolnicu.

Predali smo pasoš i osiguranje. I tad kreće agonija – ispričala je Bisera za b92, te dodala kako se iz agencije sada ograđuju sa riječima “mi samo prodajemo”.

Kada joj se dogodila nesreća, svi u lancu su zakazali, a možda je najgore od svega što je reakcija zapravo potpuno nestala.

Nije odustajala od poziva agenciji, osiguravajućoj kući, a navodi da je zahvaljujući ljudima iz Facebook grupe u kojoj se razmijenjuju iskustva o putovanjima, osiguravajuća kuća popustila i platila troškove liječenja.

Bisera je ispričala da joj se niko iz hotela nije obratio i pitao kako je. Navodi da je došao agent iz pomenute turističke agencije dan nakon što je izašla iz bolnice, ali je on zapravo došao “ispipati teren” i vidjeti da li će ona nekog tužiti.

– Ja sam sada dobro, glava mi je ušivena, skener glave i vrata su dobri. Ostaje da skinem konce kad dođem u Beograd. A to nisu ni konci nego je nekako zaheftano.

Bitno mi je samo da prođem bez posljedica. A uopće mi nije jasno kako sam živa ostala – ispričala je Bisera.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.