Oglasila se žena koju je policajac u Srbiji oborio preko bankine: “Šokiralo me je to što mi nakon svega nitko iz policije nije prišao i pitao jesam li dobro…”

Crna hronika Posljednje Vijesti

Snežana Mišić Bogunović, žena koju je tokom protesta oborio na zemlju komandir PU Savski vijenac Aleksandar Krstić, kaže da je u dobrom zdravstvenom stanju, ali da je potresena zbog svega što se dogodilo.

Snimak kako policijski službenik obara ženu preko bankine na auto-putu šokirao je javnost u regionu.

Snežana za portal Nove.rs kaže da je sada dobro i objašnjava kako je došlo do pomenute situacije.

“Dobro sam, malo sam ugruvana, ali sam suštinski dobro. Jedino što sam i dalje uznemirena zbog svega što se desilo. Prosto, nisam očekivala da će tako nešto da uslijedi, to je za mene, koja je došla mirno da protestuje, bio šok”, ističe Snežana.

“Namjera protesta je bila da blokiramo Gazelu, niko od nas nije htio da se gura i sukobljava sa policijom, niti bilo šta slično tome. U jednom trenutku, uspjeli smo da izađemo na put kod zgrade BIP-a i tada su se pojavili policajci i napravili kordon.

Krenuli smo kolovozom u pravcu Niša, a ubrzo je i veliki broj građana izašao na put i već je maltene bila blokirana saobraćajnica. Ja sam se tada sklonila sa strane, do bankine, jer je neka gospođa, koja se nalazila u automobilu, bila nervozna”, ističe Snežana i dodaje:

“Tada mi je policajac prišao, dohvatio me je za kragnu i prebacio preko bankine. Rekao je: “ Da li si svjesna šta radiš, ne mogu ja cijeli dan da se jurim sa vama!” Nakon toga su se okupljeni vidno iznervirali zbog tog postupka”, kaže ona.

Ističe da joj se komandir nije izvinio.

“Šokiralo me je to što mi nakon svega toga nije prišao, da me eventualno pita: “Gospođo, jel’ ste dobro? ”Mislim da je to normalna reakcija svakog čovjeka”, kaže Snežana, koja je i dalje potresena zbog svega što se desilo.

Dodaje da su joj osjećanja trenutno pomiješana, te da još uvijek nije podnijela prijavu protiv Krstića.

Leave your vote